|
|
Rank: Администратор  Groups: Администрација
Joined: 12/16/2007 Posts: 6,711 Location: 20 minuta peške od Marakane
|
pzostic banovan na 30 dana zbog otvaranja političke teme na ovom forumu. U "pravilniku o radu foruma" stoji napisano da nisu dozvoljene političke teme. Svako kršenje će se strogo kažnjavati. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
Joined: 12/16/2007 Posts: 3,669 Location: Борчестер јунајтед
|
Корисник cuja банован на 5 дана због флудовања и необазирања на упозорења. Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Корисник Оги банован на 1 сат због троловања. Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Rank: Администратор
Groups: Администрација
|
Zuti karton za korisnika pod imenom Kosovo zbog vredjanja i sirenja glasina o Tipsi, u temi "Australian Open".
|
|
|
|
Бан од 5 сати за корисника ceco због непотребног и вишеструког отварања већ постојећих тема Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Rank: Администратор
Groups: Администрација
|
Permanentni ban za korisnika 123456 zbog visestrukog i zlonamernog krsenja pravilnika ovog foruma. u slucaju pokusaja registracije pod novim imenom, IP adresa i IP range ce biti permanentno banovani.
|
|
|
|
Корисник pedja_os трајно банован због вређања и коришћења непримереног речника. Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Alonso banovan na tri dana zbog otvaranja teme o derbiju iako je napisano obaveštenje da se to ne radi pošto do utakmice ima više od mesec dana. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
boris podgorica banovan na jedan dan zbog upotrebe caps lock-a (pisanje poruka velikim slovima) iako je više puta rečeno, uključujući i direktno njemu, da se to ne radi. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
milosmic banovan na 5 dana zbog vređanja na rasnoj osnovi. Svako sledeći ko upotrebi reč "crnčuga" rizikuje trajno udaljavanje sa foruma. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
delijaboy, бан од сат времена због офтопичарења. Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
cuja, трајни бан због непоштовања правила форума као и због необазирања на упозорења која су му изречена. Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Dedine delije ban od mesec dana (danas sam dobro raspoložena) zbog višestrukog otvaranja tema koje već postoje i neobaziranja na upozorenja. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
JA banovan na deset dana zbog iznošenja lažnih informacija. Ovakve stvari se neće tolerisati. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
Алонсо банован на 7 дана због непоштовања правилника и дуплирања тема. Обзиром на то да му је ово други бан, следећи је перманентан! Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
boris podgorica banovan na jedan dan zbog pisanja mimo teme i pored prethodno napisanog upozorenja da se to više ne radi. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
nikolicm banovan na 5 dana zbog otvaranja teme o derbiju čime se direktno oglušio o molbu da se to ne radi. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
Dzoni banovan na 5 dana zbog otvaranja duple teme. Tema o pripremama postoji već mesec dana, a ima 28 strana - samo je slep ili bezobrazan čovek ne bi video. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
DELIJE_PRNJAVOR_RS banovan na jedan dan zbog neartikulisane upotrebe smajlića. ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
duledu banovan na tri meseca zbog oglušavanja o direktno upozorenje da prestane sa reklamiranjem svog sajta. Sve poruke će mu biti obrisane (pošto sve i jedna reklamira sajt). ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
|
|
|
|
Guest
|