|
|
Rank: Сениор  Groups: Члан
|
Epa ovako ja slusam rock i sve sto spada spada u njemu.Pr: hard rock . heavy metal , metal itd.Omiljen bend su mi Led zeppelin .Mrzim turbo folka  iablo:  iablo: .Od bivsih Yu grupa najvise slusam :bijelo dugme , azra , prljavo kazaliste , parni valjak... ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALО SU SITNICE
|
|
|
Rank: Навучен  Groups: Члан
|
Prevario si me za temu. Dobra je, jer do sada nisam primetio nikakve afinitete nasih kolega, a zanimljivo je. U sustini ja mogu da slusam skoro sve (osim hevi metala i odredjene forme dzeza i folka). Turbo-folk je prica za sebe i o njemu se toliko govorilo, govori i govorice se. Svi znamo da je to "muzika" nikakvog kvaliteta, ali moramo priznati da nas odredjene pesme razvesele, t.j. "pogode".  Ja ne mogu da slusam 90% turbo-folka, ali se nadje "s' vremena na vreme" pesma koja mi se zasvidja. Inace volim tehno-haus, pop, rock, pa i rap, ali u svakom muzickom pravcu nadjem muziku koju volim i slusam, dok takodje u svakom i nadjem nesto sto mi se apsolutno ne dopada. Da ne duzim previse: omiljeni balkanci - Ana Stanic i Dino Merlin; omiljeni stranci - Paul Oakenfold, DJ Tiesto, Faithless, HIM. Od navedenih mozete zakljuciti da sam all-round igrac sto se tice muzike. P.S. Umalo da zaboravim: naravno da najvise vremena moji zvucnici proizvode zvuk(melodiju) koju su osmislili ljudi sa severa ...::nek nas se Evropa ponovo plasi::...
|
|
|
Joined: 4/26/2008 Posts: 1,194 Location: Dobrodosli na Stadion Crvene zvezde!
|
Sve sem muzike sa Pinka i Grand Show-a! Razlog: Idiotizam Postoji pet osoba koje mogu da me iznerviraju za sekudnu: Lea Kis, 3 drugara i Nenad Djordjevic.
|
|
|
|
u poslednje 2 godine poceo sam da slusam sve vise Beogradski sindikat,denira i nesto od bad copy..ne znam ni sam zasto ali tekstovi od bgd sindikata su bas prebudzeni i zato ih volim..turbo folk je za mene najveca glupost...i naravno pink,koji ne podnosim...na pinku je cilj imati sto vece sise...  own: "Не бојим се од вражијег кота, нека га је ка на гори листа, но се бојим од зла домаћега" - Петар Петровић Његош
|
|
|
Rank: Скаут!  Groups: Члан
|
Bilo sta sto mi se svidi ne preferiram Grand i ostale Zamovce....
|
|
|
|
Omiljena grupa:Metalica Pjesma:The Unforgiven i Fade to black! Delije najvise slusam,omiljena pesma mi je Istina i Dobro znaj. НЕЋУ ДА ШИПТАР ГАЗИ МЕ, ЈЕР СРПСКА РУКА ЈАЧА ЈЕ!Ко задржава реку, спрема поплаву ... Лукићу... ЈЕДАН ЈЕ СЛАВОЉУБ МУСЛИН !!!
|
|
|
Joined: 1/18/2008 Posts: 163 Location: potpuno srecna i bezbedna u njegovom srcu...
|
uf..sad ce dosta vas da me mrzi..uvek svi "skoce" na mene kad je rec o ovoj temi...:confused: Obozavam Cecu.Ona mi je omiljena pevacica,imam preko 3000 njenih slika,njen autogram...bas je obozavam!Stvarno sam njen veliki fan,i cesto se svadjam sa drugima zbog toga. Osim Cece,slusam i Tosa Proeskog,Colu, Bon Ami,Medeni Mesec, Seku Aleksic, Miru Skoric, Anu Bekutu, Ivanu Jordan, Djogani,Magazin,Severinu, Lunu(staru..ne svidja mi se grupa toliko,od kako je Maja otisla) itd...Slusam i rep, Beogradski Sindikat i Cya su mi glavni. Ponekad slusam i stranu muziku,Carry Underwood, Reba Heart, Evannessance, Celine Dion, Britney Spears(yeah..sad znam..bice komentara),John Cena, Avrile Lavigne, Kate Vogal,Withn Temptation...ima ih jos dosta,samo ne mogu sve da nabrajam... ...ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ.ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ,СРЦЕ МОЈЕ ЈЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ,ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ...
|
|
|
Rank: ...  Groups: Члан
Joined: 1/26/2008 Posts: 2,550 Location: Передајс, самуан сејз..
|
Хмм,занимљиво :cool: ...Већина песама долазе у обзир. Турбо фолк ме иритира,али понеке песме када се понапија или створи атмосфера доста добро легну. Велики сам противник хеви-метала и страног рока.Више сам за неке опуштеније варијанте,често и баладе. Реп и хип-хоп сам "прерастао" и то сам слушао док сам био млађи и за време пубертета. Видим многи наводе омиљене актере на сцени.По мени су то Владо Георгијев и Сергеј Ћетковић из новије генерације и наравно,неприкосновени Ђорђе Балашевић-велики шмекер и шаљивџија. Страни ми нису нешто много популарни,али ценим песме које изводи Џејмс Блант,Брајан Адамс и (неће ми многи веровати, бар мушка популација  ) Енрике Иглесијас. Ово остало је шљам  . 
..знај да никада неће доћи дан, дан кад нећу бити с`тобом ја.. !  "...верујем цењена главо и да си учио право да сваком судиш поштено, јер част је част, а власт је власт" - Ђоле цар
|
|
|
|
Ови што пљују гранд мислим да први скачу на њихове песме, ја га лично избегавам, али што каже Рајко знају да подигну атмосферу Кући највише слушам EX-YU rock и углавном баладе ако неког певача морам да издвојим то је без сумње Тома Здравковић  легенде никад не умиру  Вуууле Савић
|
|
|
Rank: Скаут!  Groups: Члан
|
stefan_bg wrote:Ови што пљују гранд мислим да први скачу на њихове песме, ја га лично избегавам, али што каже Рајко знају да подигну атмосферу Кући највише слушам EX-YU rock и углавном баладе ако неког певача морам да издвојим то је без сумње Тома Здравковић  легенде никад не умиру Sta si hteo da kazes ovim? Nesto za nas koji smo ranije postovali ili...? Naravno u Srbiji i okruzenju uvek se covek nadje u takvoj atmosferi i prilici da slusa takvu muziku, ja sam napisao ne preferiram Grand, Renome i ostale i nikad sam sebi ne bih pustio takvu muziku. Tako se i ja ko i svi mi nadjem na takvim mestima u takvom drustvu, naravno i malo(nekad malo vise) nacirkan. Tako da mi ta muzika ne smeta sta vise skoro da i ne primecujem vrstu i kvalitet muzike(osim ako nisu bas one pastirsko-malogradjanske kompozicije) tako da nemam nista protiv nijednog pravca ili zanra(mozda malo Psy i Trance) muzike. A mogu da slusam bas svasta sto mi se svidi od popa naseg i stranog, house-a, latina ,regea do roka(soft i hard).....
|
|
|
|
мислим на 90% људи који га пљују, а знају све песме  Вуууле Савић
|
|
|
Joined: 4/26/2008 Posts: 1,194 Location: Dobrodosli na Stadion Crvene zvezde!
|
Sto se tice granda i pinka, ja licno mislim da je ta muzika sranje, to je moje mislenje i ja bi se radije odselio u Kambodzu nego da to slusam. E sad druga je stvar ko to slusa, ja prosto to ne volim a isto tako ne osudjujem bilo koga ko to slusa, naravno ukusi su razliciti. To je to od mene. Postoji pet osoba koje mogu da me iznerviraju za sekudnu: Lea Kis, 3 drugara i Nenad Djordjevic.
|
|
|
|
Jeste slusali Tose-ta Proevskog?Mi u makedoniju nemamu nikakvu estradu , pogotovo nakon sto je umro on  own:  own:  own:  own: ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALО SU SITNICE
|
|
|
Joined: 1/18/2008 Posts: 163 Location: potpuno srecna i bezbedna u njegovom srcu...
|
IvicaMakedonija wrote:Jeste slusali Tose-ta Proevskog?Mi u makedoniju nemamu nikakvu estradu , pogotovo nakon sto je umro on  own:  own:  own:  own: on mi je pored Cole bio i ostao omiljeni pevac.Ne znam kakva je sad Makedonska estrada,ali mislim da ste(ma svi smo...) dosta toga izgubili kada je Tose poginuo:cry: ...ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ.ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ,СРЦЕ МОЈЕ ЈЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ,ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ...
|
|
|
|
Rank: Ветеран
Groups: Члан
|
IvicaMakedonija wrote:Epa ovako ja slusam rock i sve sto spada spada u njemu.Pr: hard rock . heavy metal , metal itd.Omiljen bend su mi Led zeppelin .Mrzim turbo folka  iablo:  iablo: .Od bivsih Yu grupa najvise slusam :bijelo dugme , azra , prljavo kazaliste , parni valjak... Слушаш ли нешто наше,домаће?
|
|
|
|
Звездаш wrote:
Слушаш ли нешто наше,домаће?
kako mislis nesto nase , domace? ZVEZDA JE ZIVOT, OSTALО SU SITNICE
|
|
|
|
Rank: Ветеран
Groups: Члан
|
Из оног твог испада да навијаш за Динамо,а не за Звезду?:confused:
|
|
|
|
rajko.c wrote:Страни ми нису нешто много популарни,али ценим песме које изводи Џејмс Блант,Брајан Адамс и (неће ми многи веровати, бар мушка популација  ) Енрике Инглесијас. Ja kao clan muske populacije se vise cudim sto gotivis James Blunt-a nego Enrique-a jer su njegove pesme bas ono za romanticni fazon (i ja ga ponekad pustim), dok me Blantov pederski glas iritira. Ali svakako, ukusi su razliciti tako da ne sme biti osudjivanja-ko sta voli neka slusa. Inace zaboravio sam Dadu Glisica i legendarnu "Sto bespuca". ...::nek nas se Evropa ponovo plasi::...
|
|
|
Rank: Администратор  Groups: Администрација
Joined: 12/16/2007 Posts: 3,669 Location: Борчестер јунајтед
|
Slusam pesme zvezdinog severa. I to prilicno glasno! Звездаш wrote:Из оног твог испада да навијаш за Динамо,а не за Звезду?:confused: Kada je to rekao? Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Moj muzicki ukus se prilicno menjao s godinama. Kad sam bio u osnovnoj skoli i gimnaziji, bio sam ostar protivnik turbo folka, ali i dance-a koji me je neopisivo smatrao. Bio sam najbilizi rocku. Grupa uz koju sam odrastao (iako sam bio klinac kad su se raspali) je bez sumnje GNR (Guns'N'Roses) a i danas su mi to najmiliji zvuci  Slusao sam i REM, U2, recimo balade od Metalike, ali sam izuzev Gunsa ostale bendove uglavnom slusao tek po neku pesmu koja mi se svidi. Od domace muzike sam apsolutni fan (bio i ostao) Dojelta Balasevica, volim i Riblju Corbu, i Zabranjeno Pusenje, a slusao sam (i slusam) i Parni Valjak, Kazaliste, Gibbonija, Rundeka (Film), Generaciju 5 itd., od onoga sto je nekada bila nasa muzika... E sad, faklultet je u meni probudio kafanskog coveka (  ), pa sam malo po malo postao zavisnik od kafane i tamburasa. Haris, Toma, Silvana, Miki Jevremovic, Cune, Tozovac, neunistivi Zvonko Bogdan, Hanka, Miroslav Ilic, razne narodne pesme a sve u izvodjenu kafanskih sviraca, su nesto sto najvise volim. Posebno bih izdvojio Luisa, koji za moj ukus malo iskace, jer njegova muzika je nesto kao etno dzez, a nastupi uzivo su stvarno sjajni (prvi put sam ga slusao na KSTovom maskenbalu). Inace kada nisam u kafani slusam neku laganu muziku koju sam vec naveo (Parni valjak, Giboni, Tose, Segej Cetkovic, Neverne bebe...)
|
|
|
|
Guest
|