Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Poll Question : Који је играч, по Вама, најмање показао у двомечу?
Choice Votes Statistics
Тошић 8 10 %
Ђорђевић 21 28 %
Короман 36 48 %
Вилотић 2 2 %
Миловановић 6 8 %
Нинков 1 1 %
неко седми 0 0 %

76 Pages «<4041424344>»
Црвена звезда - Слован Братислава, 3. коло квалификација Options
Whitey Durham
#821 Posted : Saturday, July 31, 2010 3:55:55 PM
Rank: Навучен

Groups: Уредник

Или ће инцидент бити испровоциран или неће. Нема то везе са резултатом утакмице. Ако дође до најебавања мајки, то сигурно неће бити рађено пред очима јавности, а свакако неће у Братислави. Уосталом, клуб је под казном, одавно се апелује на максималну одговорност, а Праг је добра лекција.

Оно што може бити проблем је њихова више него зајебана мурија.
Иван Аџић wrote:
Не може то тако да се гледа!
Vasili Zaitsev
#822 Posted : Saturday, July 31, 2010 3:57:09 PM
Rank: Администратор

Groups: Администрација

Ако не буде полицијске тортуре подржане од стране државе домаћина (и тако радосно дочкане од стране наших медија), као што се десило прошле године у Чешкој, не очекујем озбиљније инициденте.

Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби...

ljuba
#823 Posted : Saturday, July 31, 2010 4:06:14 PM

Не верујем да ће бити већих инцидената. Неколико пијаних или надуваних неће успети да повуку остале а собом да направе штету клубу.

Већи је проблем што ће овај пут на истој трибини бити и Делије и Циганске п***е. Онда ће бити занимљиво како ће реаговати уколико нам резултат не буде поновљан. Надам се да до тога неће доћи и да ће играчи преузети ствар у своје руке и да не послушају ниједан савет оне марионете, нити додају ни једну лопту особи 32.
Наша Звезда прва поново. Шампиони 2010/11. Титула број 26.

http://www.youtube.com/watch?v=xuLiiF3ENTM
Kanarevo Brdo
#824 Posted : Saturday, July 31, 2010 4:13:12 PM

Groups: Члан

Ма и ако их буде, неће их бити на стадиону, а за то нема казне, тако да нако лоше ти очекивање...
IskeFCRS
#825 Posted : Saturday, July 31, 2010 4:16:46 PM
Rank: Сениор

ljuba wrote:
Већи је проблем што ће овај пут на истој трибини бити и Делије и Циганске п***е. Онда ће бити занимљиво како ће реаговати уколико нам резултат не буде поновљан. Надам се да до тога неће доћи и да ће играчи преузети ствар у своје руке и да не послушају ниједан савет оне марионете, нити додају ни једну лопту особи 32.

Апсолутно се слажем када је у питању наредна утакмица, али да ће сами играчи преузети ствар у своје руке?! Ма колико ти, ја, или било ко други то желео, тешко да ће до тога доћи! Силна рука спортског директора је ту да спречи сваку врсту побуне против његовог "другара из вртића", Сер Ратка Достанића и ућутка сваку критику на рачун Малог Владе!!!
naka
#826 Posted : Saturday, July 31, 2010 4:22:20 PM

Da li si ti Vasilij pročitao proglas grupe kojoj ne pripadaš ali je podržavaš (blago rečeno)?

Za one koji nisu bili na stadionu prepričaću, pa nek sami prosude "odakle vam to" i "državne policijska tortura uz naše medije itd..."

Imam negde ali ću prpričati. ukratko. " ukinute su vize. ovo je naše prvo evropsko masovno gostovanje"- u redu. i sad umesto da se kaže " svi nas čekaju na zicer a zvezda bez Evrope nije zvezda, kreće " svi jedva čekaju da mi dođemo, BUDITE OBAZRIVI"

imamo situaciju od 80-tih gde se slušao vođa. od 90-tih na ovamo se ne mogu kontrolisati slobine generacije. Boli 99.9% (volim taj broj hvala ti fcrs) uvo i za Zvezdu i za...on je sad tu a za par godina će reći "ideš na utakmice? e kad sam ja išao. Dosta je brate, imam 25 godina, jebote". E takvim likovim uz ostale stvari da ne govorim mhm ti kažeš " spremite se jedva čekaju da dođemo, budite obazrivi" a ti pod uslovnom kaznom i ideš kod ljudi koji imaju stadion od 13000, koje ne interesuje sport, i gde će biti više od pola naših.

Eto otkud meni to. a da ja priželjkujem. nisam zvezdaš. ti klinci će prestati da prate, a ja... ću možda doći na zapad gde ću biti počašćen "ciganska pičkO (jednina)"

edit. sad sam Ljub pročitao. Neće se to desiti jer tražim način da uzmem kartu van zvaničnog kontigenta jer nisam zvanični 12-ti igrač a uz to sam cig. pička. Ako ne nađem neću ni ići...
Vasili Zaitsev
#827 Posted : Saturday, July 31, 2010 4:50:18 PM

Нако, полицијска тортура подржана од стране државе, државно насиље, назови како хоћеш се десило прошле године у Чешкој. Хоћеш да ми кажеш да није било тако?!
Ја када нешто кажем, увек водим рачуна да то нису празна наклапања или нагађања. Не због мог положаја на форуму, већ зато што волим да баратам само тачним информацијама. Ово нисам ја измислио. Није чак ни информација од некога из групе (којој не припадам али је подржавам, благо речено Травка ), већ од једног високог државног функионера који је игром случаја присуствовао свему, али мало је глупо да га овде именујем, зар не? Ако се некада будемо упознали, рећи ћу ти о коме се ради.
Уосталом, свако од вас може да пита Кизу са делије кафеа какав отисак оставља шут пандурске цокуле у стомак док лежиш везан на чешком асфалту. И да, наши смрдљиви, усрани, дупеувлакачки медији су једва дочекали да се тако нешто деси и да онда једногласно трубе о хулиганима, криминалцима, шљаму, багри, олошу, доношењу закона, пооштравању казнене политике, а нико да се запита и не дај Боже напише шта се у ствари десило.

Стоко новинарска, зашто не пишете о криминалцима који без икаквих сметњи дрмају нашим клубовима? Зашто не питате ону комуњару од министра полиције зашто их нико не хапси? Најлакше је распалити по онима који немају начин да одговоре. Јебо вам пас матер свима.

Ако неко има информатор са утакмице, молио бих да га скенира и постави овде.

Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби...

Redinside
#828 Posted : Saturday, July 31, 2010 5:05:05 PM

Jako ću se iznenaditi ako Ratko ne izvede 4-4-2. Sumnjam da ima hrabrosti za takvu promenu, posebno što je kolko juče proklamovana odluka da je to sistem u kome će igrati sve naše ekipe od petlića do prvog tima. Sad, mi možemo sa nekim izmenama u timu biti malo bolji nego do sad, ali mislim ne dovoljno dobri. Pre svega jer nemamo ni igrače u sredini ni napadače za takvu igru (naravno, trebali smo dovesti igrače koji mogu da odigraju to ako se već rešilo da to igramo). Nit smo dobri u defanzivnom delu veze, nit ima upotrebljivih lopti za napadače, nit ovi uspevaju da izbore neku poziciju pred golom. Logično bi bilo probati 4-2-3-1, ali za to je potrebno izbacivanje nekih igrača koji su neprikosnoveni u prvom timu, i vreme za uigravanje, koje nemamo (pošto naravno na pripremama nismo to igrali). Ne kažem da bi ova formacija bila puno bolja, ali trebalo je probati. Ovako smo ni tamo ni ovamo. Očekujem neke promene u timu. Npr. Guma-Savio, Jevtić-Trifunović, možda Kadu-Vešović. Ali bojim se da to neće biti dovoljno. Nadam se da grešim...
miami vice
#829 Posted : Saturday, July 31, 2010 5:12:22 PM

naka wrote:
Da li si ti Vasilij pročitao proglas grupe kojoj ne pripadaš ali je podržavaš (blago rečeno)?

Za one koji nisu bili na stadionu prepričaću, pa nek sami prosude "odakle vam to" i "državne policijska tortura uz naše medije itd..."

Imam negde ali ću prpričati. ukratko. " ukinute su vize. ovo je naše prvo evropsko masovno gostovanje"- u redu. i sad umesto da se kaže " svi nas čekaju na zicer a zvezda bez Evrope nije zvezda, kreće " svi jedva čekaju da mi dođemo, BUDITE OBAZRIVI"

imamo situaciju od 80-tih gde se slušao vođa. od 90-tih na ovamo se ne mogu kontrolisati slobine generacije. Boli 99.9% (volim taj broj hvala ti fcrs) uvo i za Zvezdu i za...on je sad tu a za par godina će reći "ideš na utakmice? e kad sam ja išao. Dosta je brate, imam 25 godina, jebote". E takvim likovim uz ostale stvari da ne govorim mhm ti kažeš " spremite se jedva čekaju da dođemo, budite obazrivi" a ti pod uslovnom kaznom i ideš kod ljudi koji imaju stadion od 13000, koje ne interesuje sport, i gde će biti više od pola naših.

Eto otkud meni to. a da ja priželjkujem. nisam zvezdaš. ti klinci će prestati da prate, a ja... ću možda doći na zapad gde ću biti počašćen "ciganska pičkO (jednina)"

edit. sad sam Ljub pročitao. Neće se to desiti jer tražim način da uzmem kartu van zvaničnog kontigenta jer nisam zvanični 12-ti igrač a uz to sam cig. pička. Ako ne nađem neću ni ići...

Naka, all due respect ali sada si se nasrao samo tako. Pogotovo, za boldovani deo. Ovo nije bila pozivnica za napadanje lokalnog stanovnistva i demoliranje grada, vec upozorenje tebi i ostalim simpatizerima da se ne ponovi Solun kada su Grci tukli i boli nozevima par matoraca u Zvezdinim dresovima.
Adzic - SD
Kratko - direktor omladinske skole
Guma - plej

Stop mediokritetima u Zvezdi!

Ja:
Mene Marakana nece vidjati, dok god Guma bude nosio Zvezdin dres, pa makar igrali finale LE!
29.07.2010.
Beograd
naka
#830 Posted : Saturday, July 31, 2010 5:42:14 PM

da,da..Grci, Solun, Paok je isto kao i slovaci i bratislava...

Kaže se glasno i jasno. "idemo tamo ne žvrljajte grad, ne lomite nešto, ako je neko od nas popio malo više kontrolišite ga ( jer u sprotnom moraćemo da skočimo za njega iako nije u pravu)... Čekaju nas na zicer. Budite uzdržani. Ni njima nije interes da se sukobe sa 2-3000 ljudi u gradu. A ne o tome ni reči samo o tome kako će nas neko potencijalno napasti. A mi moramo uzvratiti. Bolje preventivno.

Ma baš me briga za sve to. Ja gledam klub i da igra što duže u Evropi. A znam da nemamo lobi kao hrvati koji prave sranja godinam i niko ih ne kažnjava. Mi smo nebitni kamen u cipeli. Kad smo harali u Evropi kazne su bile minimalne jer smo trebali toj Evropi. Danas smo samo potencijalni problem...
ZeljkoCZV
#831 Posted : Saturday, July 31, 2010 5:50:14 PM

Дио информатора везан за Братиславу (пошто се о томе прича), касније и остале странице. (сликано је апаратом, немам скенер :) )

http://a.imageshack.us/img695/4668/p1000420e.jpg
http://a.imageshack.us/img442/6586/p1000421x.jpg

Ево и остале странице :
http://img691.imageshack.us/f/p1000426n.jpg/
http://img844.imageshack.us/f/p1000427.jpg/
http://img717.imageshack.us/f/p1000428om.jpg/
http://img39.imageshack.us/f/p1000429n.jpg/

Smesko
caniggia
#832 Posted : Saturday, July 31, 2010 6:24:05 PM
Rank: Јуниор

Е стварно ко иде да поведе рачуна и о себи и о клубу.. Не знам да ли може без бакљи и срања али било би пожељно, јер нас на зицер чека Уефа одавно! Само би нам још то требало...
Видим доста људи призива Мугошу а понеко и Николића плашим се да би то било болно толико да би убрзо призивали Гуму да се врати, као сад Пижона.. Елем Савио јесте да исто не зна, али је бржи од Гуме три пута, Исах се изгубио у тренерским замислима великога мага, тако да је прешао из стагнирања у назадовање..
Што се тиче Коромана доста оправданих критика, али кад се подвуче црта.. Две најопасније шансе су дошле после његових убацивања, прва кад је убацио, па Нинков шутирао и Јевтић промашио зицер, друга кад је убацио а њихов играч главом умало постигао евроаутогол, а имао је и додавање Трифи код гола! Да је себичан јесте али да није вероватно би играо за неки озбиљнији клуб у каријери. Овакав какав је, међу најбољима је у овом тиму. Чињеница је да се велики део наше игре и убојитости врти око њега као прошле године око Лазетића! Добро би нам Лаза дошао ове године.. А што Лазетић није и даље ту питање је за знамо кога!
И сад мало о тактици... Волео бих да имамо неког озбиљног млађег тренера који прати трендове, па да по тренду са СП направи игру са једним шпицем и два крила, једним класичним задњим везним и два офанзивнија везна! Чак се и Антић прилагодио том тренду као и светски првак, али добро Кратко има визију...
Нажалост, желим да се придружим свим срцем таласу оптимизма за реванш али не видим како. Тотално смо неуиграни, неспремни, без игре... Једино на неко лудило, некад смо знали и на лудило, али некад.
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
Aca Novi Beograd DS
#833 Posted : Saturday, July 31, 2010 6:28:38 PM

Polako se oporavljam od utakmice i mozda i najveceg razocaranja sto se FK Crvena Zvezda tice u mom zivotu. Od taktike, pa do odnosa igraca i poteza istih sve je jedna velka sramota. Da samo Ninkov pokaze dovoljno srca, da Koroman odigra onako privatnicki, da Limeni onako postavi taktiku, da Bogdanovic igra u 11, da Vesovic pokaze najvise muda i odma krece da dribla i trudi se ne mogu da shvatim! Ostacu na ovome jer se bojim da bi dobio dozivotni ban ako bi stvarno rekao sta mislim.
tsva wrote:
Za Zvezdu su uvek postojale samo dve mogucnosti. biti prvi, najbolji ili biti neuspesan. Zbog toga igranje u Zvezdi je bilo mnogo teze nego igranje u bilo kojem drugom klubu sa ovih prostora. Zbog toga je navijanje za Zvezdu bila privilegija. Zbog toga je Zvezda = zivot a sve ostalo samo sitnice.

И ДА МИ ПОНУДЕ МИЛИОНЕ,БИЛИОНЕ ,НЕ БОЈ СЕ ТИ ЗВЕЗДО,ОСТАЋУ КРАЈ ТЕБЕ
Whitey Durham
#834 Posted : Saturday, July 31, 2010 6:30:28 PM

Нако, онај део који си цитирао је био намењен за спољну употребу, баш теби, и то у смислу који је мајами вајс лепо објаснио. За унутрашње прилике неће делити никакве информаторе, већ ће вероватно на лицу места објаснити шта сме, а шта не сме да се ради. Пример из Прага, кад је због балавурдије која је крала чоколадице настао хаос који су наши медији једва дочекали, се сигурно неће поновити.

Можеш да купиш карту у Ревији по цени од 10 евра.
Иван Аџић wrote:
Не може то тако да се гледа!
naka
#835 Posted : Saturday, July 31, 2010 6:53:47 PM

Da spoljnu upotrebu mhm Kad je išlo 50 nisu mogli da kontrolišu, a sad na 2000 izdaje se liflet gde se kaže čekaju nas, spremite se. A da oni će unutar sebe da se dogovore sa 2000 koji kupuju karte u skoro slobodnoj prodaji. pa kad god ideš na gostovanje obazriv si (ako si trezan). ne treba neko da ti sugeriše. Treba da sugeriše nekom "ko je vrele krvi" da ne žvrlja grafite na nečemu što je staro par vekova, da ne krade čokolade (nekad frižidere)...

A već sam rekao. tražim karte za druge tribine...bez ljutnje Smesko
Kanarevo Brdo
#836 Posted : Saturday, July 31, 2010 7:04:18 PM

Па шта кој курац онда коментаришеш како су се делије организовале? Иди на другу трибину гледај текму путуј сам и понашај се лепо. Пусти делије да силују, пале и пљачкају ако оће.
kiki
#837 Posted : Saturday, July 31, 2010 7:33:51 PM

Ovo nije navijački forum, niti forum Delija. Ako želite da pričate o putovanju koje oni organizuju, idite na njihov forum ili razmenjujte privatne poruke.

Ovim se ova tema završava.
ККЦЗ - ЗА НАС ТЕК ЈЕ ПОЧЕЛО!
RS Liburnija
#838 Posted : Saturday, July 31, 2010 7:42:34 PM

somx wrote:
Сад сам гледао репортажу.И боље да нисам,катастрофа како играчи стоје на терену.Ми уопште немамо никакав концепт,систем игре.Овог Достанића подхитно отерати...

Па јесте, видјело се одмах у првих 15 минута да Слован има колико ти Бог оће простора за контре и комбинације. Осјећало се да ће нам га кад-тад увалити. Кључни, не и једини, проблем наше игре је тај што средина са Бомбом, Гумом и Короманом није уопште била у стању да преузме конце у своје ноге - зато су морали Нине и Тошић да испомажу у 2. полувремену као и да се Перовић враћа у свпју половину(!) по лопту. Да не говоримо да су раштимовани и да нема разумијевања на терену међу њима. Короман треба да се мало враћа кад дође у форму и да брже предаје лопту или да шутне ако се већ увлачи у средину. Да престане са 31 годину да се понаша ко надобудни клинац!(мада није пуно какио кваке на овој текми).
Montrey
#839 Posted : Saturday, July 31, 2010 7:56:36 PM

Quote:
Odigrali smo jako slabo, ali posle jedne loše partije nikome ne leti glava. Verujem u Ratka, u ove igrače i očekujem da pravo lice pokažu u Slovačkoj - kaže Adžić.

Izgleda da se derbi i jos nekoliko utakmica u domacem prvenstvu zaboravljas Adzicu.Sto sada ne usledi sok terapija ekipe?
АЏИЋУ МРШ ИЗ НАШЕ ЗВЕЗДЕ, СРАМ ТЕ БИЛО!!!

ВИЛОТА ИЗДРЖИ!!!
somx
#840 Posted : Saturday, July 31, 2010 8:13:41 PM

RS Liburnija wrote:
Па јесте, видјело се одмах у првих 15 минута да Слован има колико ти Бог оће простора за контре и комбинације. Осјећало се да ће нам га кад-тад увалити. Кључни, не и једини, проблем наше игре је тај што средина са Бомбом, Гумом и Короманом није уопште била у стању да преузме конце у своје ноге - зато су морали Нине и Тошић да испомажу у 2. полувремену као и да се Перовић враћа у свпју половину(!) по лопту. Да не говоримо да су раштимовани и да нема разумијевања на терену међу њима. Короман треба да се мало враћа кад дође у форму и да брже предаје лопту или да шутне ако се већ увлачи у средину. Да престане са 31 годину да се понаша ко надобудни клинац!(мада није пуно какио кваке на овој текми).

Управо,ја кад сам видео Перовића неких 20-так минута пре краја да прима лопту дубоко на нашој половини дошло ми је да сузу пустим.Короман се стално касно враћао у фазу одбране ,у првом полувремену је три пута заредом остао у офсајду....Страшно..ultrapolpularan
Users browsing this topic
Guest
76 Pages «<4041424344>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

SoClean Theme By Jaben Cargman (Tiny Gecko)