|
|
Rank: Навучен  Groups: Члан
|
Само за брата RS Liburnija , ово ме мало асоцирало на основу оне твоје приче на теми Историја ФК Не кара мајка сина што је пио , већ што није мезетиоЛажем себе да могу без тебе... 
|
|
|
Rank: Сениор  Groups: Члан
|
ako neko zna neki link za download elitnih odreda, pjesma ljubav i milion dolara, sto prije neka mi salje B U R Z O M A R A D O N A
U GRBU VAM ZVEZDA U IMENU BARI KO STE VI USTVARI ???
|
|
|
Rank: Навучен  Groups: Члан
Joined: 10/26/2009 Posts: 1,154 Location: Bec (Wien), Zoran reisen, Krusevac :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Јуниор
Groups: Члан
|
"Јужна Африка 2010" је и мени пало на памет а после видех тај коментар и на јт. Верујем да ће и осталима... "Написали уставе да мозак зауставе, написали законе да се боље заклоне..." ''...Не заборави, да ти сутра не би исту причу причали...''
|
|
|
Rank: Навучен  Groups: Уредник
Joined: 4/16/2008 Posts: 5,352 Location: Средства (међу)градског превоза
|
Већ је било, али треба послушати поново: Иван Аџић wrote:Не може то тако да се гледа!
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Администратор  Groups: Администрација
Joined: 12/16/2007 Posts: 3,667 Location: Борчестер јунајтед
|
Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Отаџбина
И овај камен земље Србије, Што претећ сунцу дере кроз облак, Суморног чела мрачним борама, О вековечности прича далекој, Показујући немом мимиком Образа свога бразде дубоке.
Векова тавних то су трагови, Те црне боре, мрачне пећине; А камен овај, ко пирамида Што се из праха диже у небо, Костију кршних то је гомила Што су у борби протиб душмана Дедови твоји вољно слагали, Лепећи крвљу срца рођеног Мишица својих кости сломљене, - Да унуцима спреме бусију, Оклен ће некад смело презирућ Душмана чекат чете грабљиве.
И само дотле, до тог камена, До тог бедема - Ногом ћеш ступит можда , поганом! Дрзнеш ли даље? ... Чућеш громове Како тишину земље слободне Са грмљавином страшном кидају; Разумећеш их срцем страшљивим Шта ти са смелим гласом говоре, Па ћеш о стења тврдом камену Бријане главе теме ћелаво У заносноме страху лупати! Ал један израз, једну мисао, Чућеш у борбе страшној ломљави: "Отаџбина је ово Србина!"
!!!Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
Београдски синдикат је објавио нови албум! А на овом линку можете бесплатно скинути цео нови албум! Момци су краљеви!!! Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више... Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи и тугујем када изгуби... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Guest
|
SoClean Theme By Jaben Cargman (Tiny Gecko)Powered by YAF |
YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 1.097 seconds.