Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

11 Pages «<91011
Fudbalska reprezentacija - prvih 11 Options
Vlax
#201 Posted : Wednesday, May 12, 2010 1:09:27 PM
Rank: Навучен

Groups: Члан

S ovog spiska sestorica otpadaju, cenim da ce to biti Vukovic, Petrovic, Tomic, Mrdja, Lekic, plus jedan golman. Mada moguce i da ce Matic i Sulejmani da otpadnu iako su bolji od gore navedenih, ali jbg, i kod Antica ima protekcije i interesa.

edit: malo sam se zabrojao, otpadaju sedmorica, znaci da ce se verovatno Matic prikljuciti njima.
do kraja zvezdi verni
#202 Posted : Wednesday, May 12, 2010 1:15:33 PM
Rank: Сениор

Петровић неће отпасти немој да се надаш.
BLCZ
#203 Posted : Wednesday, May 12, 2010 1:48:05 PM

Мислио сам да је Нинков након Јапана ближи репрезентацији, очигледно ништа није довољно да избаци оног жгољавца са ко зна каквим везама.ultrapolpularan
„Нисмо бирали ни земљу где ћемо се родити ни народ у коме ћемо се родити ни време у којем ћемо се родити, али бирамо једно – да ли ћемо бити људи или нељуди.” – Патријарх Павле

http://www.youtube.com/watch?v=BOKevQeNDmU

Никола Лазетић капитен wrote:
– Било је разних понуда, доста и примамљивих. Познат је став да не желим у иностранство, Звезда је злоупотребила ту чињеницу при нуђењу новог уговора. Могао сам и зимус да одем са Маракане, али хоћу да будем у Србији како се не бих одвајао од сина.

Лазо, врати се... Као СД!
Whitey Durham
#204 Posted : Wednesday, May 12, 2010 2:14:40 PM

Groups: Уредник

Након гола у дербију, позивања на квалификационе мечеве и капитенске траке у Јапану - Раћа никако не може да отпадне. Уосталом, управо ће он као потпуно непотребни пети везни узети место једном одбрамбеном, па ћемо на СП отићи са само три централна бека: Видићем, Луковићем и Суботићем.

Не дао Бог да нам се повреде Ивановић или Видић, јер ћемо онда бити у небраном грожђу. Ако се повреди Ивановић(а склон је томе у последње време), на његово место упада Рупавина, противнички селектор шаље своје најбоље крило на тај бок и гледамо оргије. Ако се повреди Видић, улази Суботић(који је сам по себи непоуздан), а ми остајемо без и једног јединог резерног стопера. А све зато што Раћа и Обрадовић морају на СП. Да уместо Обрадовића бар упадне Рајковић, који једнако квалитетно може да одигра и на стоперу, али нема од тога ништа.

Оно што мене највише брине је очајна форма Лекића и добар наступ Мрђе у Јапану. Да је бар Јевтић раније ушао у ову форму...

Непозивање Стаменковића је највећи скандал на овом списку. Ако се већ знало да место резервног голмана припада Војводини, чему позивање ове двојице? Чиме су они то заслужили? Оматорели голмани који (и не) бране за осредње другоразредне европске клубове.
Након овога, ако ништа друго, бар ми овде немојмо пљувати по Салету.
Иван Аџић wrote:
Не може то тако да се гледа!
BLCZ
#205 Posted : Wednesday, May 12, 2010 2:24:19 PM

Quote:
Да је бар Јевтић раније ушао у ову форму...

Срећа што није, сад бисмо се и због њега нервирали јер не би био на списку.

Лекић, ако и буде ишао, вјероватно неће видјети терен, а Нинков је играч ком би присуство у репрезнтацији дигло цијену на неку пристојну мјеру, па ме не чуди што га не зову. Исто важи и за Стаменог.
Бишевац је лагано могао на списак, може да покрије и десног бека.
„Нисмо бирали ни земљу где ћемо се родити ни народ у коме ћемо се родити ни време у којем ћемо се родити, али бирамо једно – да ли ћемо бити људи или нељуди.” – Патријарх Павле

http://www.youtube.com/watch?v=BOKevQeNDmU

Никола Лазетић капитен wrote:
– Било је разних понуда, доста и примамљивих. Познат је став да не желим у иностранство, Звезда је злоупотребила ту чињеницу при нуђењу новог уговора. Могао сам и зимус да одем са Маракане, али хоћу да будем у Србији како се не бих одвајао од сина.

Лазо, врати се... Као СД!
BARI91
#206 Posted : Wednesday, May 12, 2010 7:45:05 PM

Bisevac je kapiten Valensijena, ove sezone je odigrao 31 mec i dao 2 gola u prvenstvu francuske. Na svim mecevima je odigrao svih 90 minuta. Ali zato su tu Rukavina, Tomic... Antic smrad.
Da se ja pitam, za mene postoji samo jedan covek koji moze da bude sesta zvezdina zvezda. Covek koji je najvise zasluzio, po onome sto je dao Zvezdi da dobije to priznanje. Da damo malo statistike, za neupucene. Ubedljivo najbolji strelac u istoriji zvezde. Najbolji stelac u kupu sampiona u istoriji zvezde. U prve dve sezone zvezdinog ucestvovanja u Kes-u, samo je legendarni Alfredo di Stefano dao vise golova od njega (u te dve sezone). Najbolji strelac u prvenstvu u istoriji zvezde. Kao kapiten reprezentacije odabran u idealan sastav evropskog prvenstva 1960. godine, iste godine kao kapiten uzeo olimpijsko zlato. U Crvenoj Zvezdi odigrao neverovatnih 15 sezona. Na 33 utakmice za reprezentaciju dao cak 26 golova. Njegovo ime je BORA KOSTIC. Svako drugo ime pored njegovog izgleda smesno.

BORA KOSTIC ZVEZDINA LEGENDA I ZVEZDINA ZVEZDA!

Sledge_Hammer
#207 Posted : Wednesday, May 12, 2010 7:54:37 PM

..... i jedan od najboljih defanzivaca francuske lige. A sta su Rajkovic i Vukovic do sad odigrali?
SASA JANKOVIC JE OTERAO MOLINU ZBOG RASKOVICA!!!
BARI91
#208 Posted : Wednesday, May 12, 2010 7:57:05 PM

Rajkovic je odigrao 10 meceva, ali on je bar talenat i igra za sampiona holandije. Ovaj Vukovic je je odigrao samo 5 meceva.
Pri tome Bisevac igra u jacoj ligi.
Da se ja pitam, za mene postoji samo jedan covek koji moze da bude sesta zvezdina zvezda. Covek koji je najvise zasluzio, po onome sto je dao Zvezdi da dobije to priznanje. Da damo malo statistike, za neupucene. Ubedljivo najbolji strelac u istoriji zvezde. Najbolji stelac u kupu sampiona u istoriji zvezde. U prve dve sezone zvezdinog ucestvovanja u Kes-u, samo je legendarni Alfredo di Stefano dao vise golova od njega (u te dve sezone). Najbolji strelac u prvenstvu u istoriji zvezde. Kao kapiten reprezentacije odabran u idealan sastav evropskog prvenstva 1960. godine, iste godine kao kapiten uzeo olimpijsko zlato. U Crvenoj Zvezdi odigrao neverovatnih 15 sezona. Na 33 utakmice za reprezentaciju dao cak 26 golova. Njegovo ime je BORA KOSTIC. Svako drugo ime pored njegovog izgleda smesno.

BORA KOSTIC ZVEZDINA LEGENDA I ZVEZDINA ZVEZDA!

Users browsing this topic
Guest
11 Pages «<91011
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

SoClean Theme By Jaben Cargman (Tiny Gecko)