|
|
Rank: Сениор  Groups: Члан
|
Овај Роки је намјерно промашио (тако изгледа), Сивоњић је ипак неприкосновен Аџићу, одлази!
Кристићу, донеси нам дуплу круну!
|
|
|
Rank: Навучен  Groups: Члан
Joined: 1/28/2008 Posts: 2,982 Location: Beograd - 15 minuta od marakane
|
|
|
|
|
ADMINISTRATOR 10 Maj 2010 | 17:32 Poštovani čitaoci, obaveštavamo vas da neće biti objavljivani komentari koji vređaju bilo čiju versku, nacionalnu i rasnu pripadnost, ili nečija seksualna opredeljenja. Takođe, neće biti objavljivani ni komentari u kojima se vređaju oni čitaoci koji su već poslali komentar. Zabranjene su psovke (i njihove skraćenice), a pripadnici navijačkih grupa mogu se nazivati samo imenima kojima oni sami sebe nazivaju. To znači da navijače Crvene zvezde možete da nazivate "zvezdaši", "Delije" ili "navijači Crvene zvezde", navijači Partizana su "partizanovci", "Grobari" ili "navijači Partizana" itd. Komentari koji sadrže izraze poput "Franjevci", "Gejlije", "Cigani", "Glodari", "Krcunovci" i sl. - takođe neće biti objavljivani. Neće se tolerisati ni uvrede na račun ličnosti koje se spominju u vestima. Hvala na razumevanju. Vaš SPORTAL.RS najzad neko normalan od admina tamo...zbog gluposti sam i prestao da pratim komentare kratke su nam noci, dugi su nam dani, DEREMO SE PIJANI JOS UVEK NA MARAKANI!
Skoro svakog dana sanjam te, Moj je zivot tuzan bez tebe, Sve na svetu meni bila si, Budi opet PRVA ZVEZDO LJUBAVI
ADZICU ODLAZI! BREEE
|
|
|
|
I oni nas zovu Gejlije? Znaci ko hoce da vidi neka mi posalje PM;))) Da ne postavljam ovde;)) EDIT:Trokira mi net zato ide malo duze sa slanjem PM;))
|
|
|
|
ok mada to je njihova sramota...taj link kruzi po fejsu kratke su nam noci, dugi su nam dani, DEREMO SE PIJANI JOS UVEK NA MARAKANI!
Skoro svakog dana sanjam te, Moj je zivot tuzan bez tebe, Sve na svetu meni bila si, Budi opet PRVA ZVEZDO LJUBAVI
ADZICU ODLAZI! BREEE
|
|
|
|
Бриши ово, ово је болест и не треба да се налази на нашем форуму  Јбт кликнуо сма на линк и морао сам да повраћам, без шале ...jer niko kao JA, ne zna da te voli, i nikog kao MENE tvoj poraz ne boli...Maла моја дођи ми на пенал, да те збомбам ко Дуле Арсенал 
|
|
|
|
|
|
|
|
Португал са Кипром 4-4 кући, а Французи изгубили од Белорусије 1-0 у сред Париза... "Не живим ја сан него своје амбиције и циљеве. Сан сам проживео на ’Маракани’. Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала већ дрес Звезде, капитенску траку на руци и гол Партизану! И све сам то остварио... Једино што нисам, а о чему сам као клинац маштао у Ужицу, било је да после поготка против црно-белих отрчим на северну трибину и - не вратим се на терен. Али, да поновим, Звезда је сан, а Манчестер је доказ мог успеха!!!" НЕМАЊА ВИДИЋ
|
|
|
|
Guest
|
SoClean Theme By Jaben Cargman (Tiny Gecko)Powered by YAF |
YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.884 seconds.