Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

7 Pages «<567
Gran Canaria - KK Crvena Zvezda, TOP 16, EuroCup Options
Sektor
#121 Posted : Wednesday, March 10, 2010 10:29:29 PM
Rank: Навучен

Groups: Члан

spiclov wrote:

Тако сам добио инфо од једног глодара( у питању је женска особа:) ) који је баш близак њиховом клубу.
Он је и раније кад је тражио раскид уговора преговарао са њима (100% тачно) али тада свиња није хтела да га доведе због финансијске ситуације у којој се налазе. Мене ништа не би чудило да оде код њих. А то за обештећење лако може да се промени. Он није примао плату доста дуго тако да је све у оптицају.

Није била у питању финансијска ситуација, него му је свиња дословно рекла - да није карактер за партизан
У СРЦУ МОМЕ ЖИВИШ САМО ТИ ЗВЕЗДО МОЈА ЉУБАВИ
О ТЕБИ САЊАМ О ТЕБИ ПЕВАМ САМО ТЕБЕ ВОЛИМ ЈА !!!!!

Pokerfejs wrote:
nećete valjda vi mene učiti šta je najbolje za Zvezdu

Kratko Ostanic wrote:
uvek nam je nedostajao poslednji pas odnosno sreća
Blok_64
#122 Posted : Thursday, March 11, 2010 12:30:14 AM
Rank: Сениор

Сектор је управу.Свиња му је то рекла,иначе кешељ је преговарао са партизаном и то је истина па сад ту истину можете прихватити а и неморате како вам воља.
Од Бога се не може узези небо ни земља нити од Срба Косово !!!

Бебе нек се рађају порука је Севера,нећемо да Србија буде земља педера!

никола ђуричко-ПЕДЕРСКА ПИЧКО!!!
dacha od bosne
#123 Posted : Thursday, March 11, 2010 1:19:49 PM

spiclov wrote:
Сам си дао одговор. Скоро иста екипа?! Имали смо плеја што сада немамо и имали смо играча који је затварао рекет(Робертс) што сада такође немамо.Тадија је играо као змај поготово у финалу. Плус што су и Кикан и Штимац били добри. И Кари на клупи је још већи разлог тих резултата.

п.с. Кешељ наводно преговара са Даниловићем да на крају сезоне оде у смрдизан. Према тим изворима то је већ готова стварopis nase igre

1. Ko dovede Ovensa i Robertsa? 2. Tadija je i te kako neiskren (prema mom mišljenju). Izem ti kapitena koji traži raskid ugovora.
spiclov
#124 Posted : Thursday, March 11, 2010 1:45:23 PM

dacha od bosne wrote:
1. Ko dovede Ovensa i Robertsa? 2. Tadija je i te kako neiskren (prema mom mišljenju). Izem ti kapitena koji traži raskid ugovora.

Quote:
Američki košarkaš Lorens Roberts (26, 206), novo pojačanje Zvezde, kaže da je došao da pobeđuje i osvaja trofeje, a ne da juri statistiku kao većina tamnoputih igrači u Evropi. Bivši centar Memfisa je dodao da mu se ekipa Zvezde sviđa, da je reč o mladom, ali perspektivnom timu, i da je trener Svetislav Pešić veliki stručnjak.

Све играче је довео Опачић али главни разлог због којег су дошли у ЦЗ је рад са Каријем.

Сутра ће бити чувена конференција где ће рећи колики је дуг, У политици пише да је 15 милиона што је застрашујуће много , а пре 2 године причало се да је 4 милиона.
СРАМОТА шта се радило свих ових година.
КАДУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
dacha od bosne
#125 Posted : Thursday, March 11, 2010 1:53:38 PM

spiclov wrote:
Све играче је довео Опачић али главни разлог због којег су дошли у ЦЗ је рад са Каријем.

Сутра ће бити чувена конференција где ће рећи колики је дуг, У политици пише да је 15 милиона што је застрашујуће много , а пре 2 године причало се да је 4 милиона.
СРАМОТА шта се радило свих ових година.

Ko je doveo Karija?

Baj d vej, naravno da je Kari stručnjak, ali eto, ni on nije imao potpunu podršku određenih struja.

A što se tiče situacije u kk i duga...red bi bio da se sve iznese na vidjelo. Ne samo Opačina era, nego i one od prije 10-15 godina kada je krenulo urušavanje našeg kk-a. Ne sporim ja da je Opča napravio mnoge greške u koracima, ali ne vjerujem da je jedini uzrok svim našim trenutnim posrtanjima.
spiclov
#126 Posted : Thursday, March 11, 2010 2:06:19 PM

dacha od bosne wrote:
Ko je doveo Karija?

Baj d vej, naravno da je Kari stručnjak, ali eto, ni on nije imao potpunu podršku određenih struja.

A što se tiče situacije u kk i duga...red bi bio da se sve iznese na vidjelo. Ne samo Opačina era, nego i one od prije 10-15 godina kada je krenulo urušavanje našeg kk-a. Ne sporim ja da je Opča napravio mnoge greške u koracima, ali ne vjerujem da je jedini uzrok svim našim trenutnim posrtanjima.

Сигурно није дошао због Опачића већ због тога што је "позајмљивач" Слоба отворио новчаник и дао му плату од скоро пола милиона евра за годину дана.
Нормално да није он једини. Уништили су нас политичари који су на власти од 5. октобра. Опача је само један у низу од њихових пијуна.
КАДУ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!!
dacha od bosne
#127 Posted : Thursday, March 11, 2010 2:10:11 PM

spiclov wrote:
Сигурно није дошао због Опачића већ због тога што је "позајмљивач" Слоба отворио новчаник и дао му плату од скоро пола милиона евра за годину дана.
Нормално да није он једини. Уништили су нас политичари који су на власти од 5. октобра. Опача је само један у низу од њихових пијуна.
A šta bješe prije 5. oktobra...sve ok? Tada nije bilo dugova? Bili smo prvaci?
I, naravno da je Kari došao jer je Sloba otvorio kesu, ali valjelo je da neko pregovara. Ponavljam sve ih treba procesuirati, ali doslovno mislim sve. Ima tu materijala još od prije 5. oktobra.
konstantin
#128 Posted : Thursday, March 11, 2010 8:58:42 PM

Sto_mu_gromova wrote:
Kada ti povrsno gledas na stvari, kao sto to stalno cinis, pa cak i u svom poslednjem upisu, onda je to uredu, a kada ja na isti nacin posmatram stvari onda je to glupo.

Da smo imali para doveo bi centra. Doveo je dva dobra pleja, koje niko nije hteo da istrpi.

Ne ulazim uopste u tvoje klinacke konstatacije, ali mi smo imali kakav takav rezultat dok Lale nije dosao na celo kluba. Sta je 3-0? A sada eliminacija? Imali smo i bolju poziciju u NLB. Kada vec tako povrsno i lajicki volis da posmatras stvari...

Taj LALE je najbolji ortak omrazenom Maljkovicu koji je davao Opacicu punu podrsku skoro 2 godine za njegovu platu od 5k. Izmedju ostlog i Lale je u klubu vise godina.

A sta mislis ti, kakvu platu treba da ima generalni menadzer tima, gde je prosecna plata vise od 10.000 eura? Ustalom sta ponovo ulazim u ove rasprave sa tobom koje su na nivou osnovne skole. Ni ne zelim da cujem tvoj odgovor....

Чу'не желиш да чујеш одговор!?skk Ти си стварно најслабија карика у групи модова и админа на овом сјајном и отвореном сајту. Па ти треба да каналишеш дискусију која је основна ствар због које су људи на овом форуму! Имаш модераторске алате уколико је потребно, за едит или бан (а и ону своју омиљену алатку ignore.:) )
Дакле јесам био намјерно саркастичан јер мислим да је срамота након деценијског пропадања поменути Лалетово "доношење лоше атмосфере" а имати стално разумијевање за читаву армију нерадника задњих 10 година у КК.
И ја чак као неко као што кажеш "са клиначким констатацијама и као основац" видим да јесте било пара за Тејлора а није за центра. И то 400К за некога који одлази сигурно на крају сезоне ( без обзира што и даље мислим да је сјајан играч) а 0 евра за центра који нам живот значи. И то само ако гледамо краткорочно, бнећу да помињем стварање младог центра за идућу сезону који још и напредује јер је то код нас мисаона именица.
Што се тиче Опачине плате она је и мала, али у клубовима који плаћају углавном стварним новцем а не фиктивним и којима је плата огледало резултата. Играти оне игрице попут Менаџера није исто, јел'те као стварати екипу са стварним буџетом којим располажеш.
Ко је коме ортак то ћемо ускоро видјети, то ће нам се казати само, ја само знам да од 28 у УО многи нису Звездини ортаци.
Sto_mu_gromova
#129 Posted : Thursday, March 11, 2010 9:11:40 PM

Groups: Уредник

Ti si kao malo dete... Neko ti prdne na uvo, a ti mislis da grmi... Vidis kako su tvoja razmisljanja na nivou osnovca jos i pride si bezobrazan pa siris dezinformacije i pominjes 400.000, a opste je poznato da je Tejlor kostao nesto manje od 240.000 eura,tacnije 225.000 eura. Dovesti NBA igraca u Srbiju, u Zvezdu, u onakvu halu, klub sa takvom reputacijom je pravo remek delo.

Decko je blago receno ubica. S obzirom da sam 7 godina igrao kosarku, imam i polozen sudijski ispit, onda mislim da sam dovoljno kompetentan da govorim o tome. Molim te u buduce se informisi pre nego sto pocnes da prosipas svoje stavove... Ispadas smesan.

Hvala ti na oceni dosadasnjeg rada. hail Ne bih ni voleo da je drugacija. :)

konstantin
#130 Posted : Thursday, March 11, 2010 9:40:57 PM

О Тејлоровој плати сам већ дискутовало на теми Рад управе, можеш и да нађеш да сам знао о чему причам. Мој лапсус је једино у томе што у овом посту нисам нагласио да је 200К и више плаћен за полусезону. 400К сам мислио наравно на годишњем нивоу, јер се о појачањима обично прича на нивоу годишњих примања, а да је центар доведен када је и требало на почетку сезоне то би било то.
Иначе, познавао сам многе људе који су јаако дуго "ишли у школу" али без неких успјеха у животу.
О дјеци, прдежима, основцима и безобразлуку-стварно не бих уредниче. Оставио бих те да уживаш у мојој оцјени твога рада, али те ипак позивам да спустиш мало лопту на земљу.
Sto_mu_gromova
#131 Posted : Thursday, March 11, 2010 9:43:36 PM

Groups: Уредник

Ne znas o cemu pricas!On je potpisao na 8 meseci i za toliko ce dobiti platu, koja iznosi 28.000. Pa izracunaj sam. A ja tebe pozivam da uradis ono sto si odavno najavio, pa nikako da uradis da me stavis na ignore listu?
Users browsing this topic
Guest
7 Pages «<567
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

SoClean Theme By Jaben Cargman (Tiny Gecko)