Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

14 Pages «<1011121314>
Prijateljski mečevi Options
ekser
#221 Posted : Thursday, March 04, 2010 12:06:31 PM
Rank: Сениор

Groups: Члан

Whitey Durham wrote:
Оно кад је рекао да неки њихов играч не игра за репрезентацију, али да на фејсбуку постоји група подршке за враћање тог играча у национални тим и да група броји 5.000 чланова.

Мислим... skk

чини ми се да је рекао 2000, али како год, пресмејао сам се слатко уз ту информацију. мислио сам да су репортери дотакли дно са спомињањем трансфермаркта, али ово...nene hail
miami vice
#222 Posted : Thursday, March 04, 2010 12:24:19 PM

adasevic wrote:
Milijasomrscima mogu samo da kazem - gledajte i placite Травка/:

Kad je igrao za Zvezdu, mnogi su pametovali da igra samo da bi se prodao. Sada nema tog izgovora, pa sepljuje na slepo.

Antic je pokazao da zna znanje, a Miki je bitan sraf njegove masinerije. Dakle Milijas in, Kuzma i ostali ce morati malo da popricekaju jer takvu levicu ko Miki nema niko hlop

Brate Adasevicu, pomislio sam da spadas u grupu onih koji nikada ne bi ovo napisali, ali prevarih se...

bold1: Milijas bolji i korisniji od Kuzme? udri, ne zali! To sam znao i pre tekme, a mnogima je trebalo ono sinoc da shvati da je Zdravko Kuzmanovic nas najkompletniji igrac sredine terena. Sto pre Antic to shvati i Mikija posalje na klupu, to ce nam bolje biti.

bold2:
Pa kada je Milijas jedini koji igra levom. I samo levom. Kada ga vidim da se okrece kao sestar da bi napravio poziciju da pipne levom loptu, a ne desnom, presedne mi gledanje tekme.

Inace, Milijas je do Austrije (1:0 za nas) bio vise nego zasluzan za rezultate. Igrao je fantasticno sve meceve. Onda je dosla Francuska gde su ga bukvalno pojeli. Od te tekme je u pad sa igrom za A tim.
Adzic - SD
Kratko - direktor omladinske skole
Guma - plej

Stop mediokritetima u Zvezdi!

Ja:
Mene Marakana nece vidjati, dok god Guma bude nosio Zvezdin dres, pa makar igrali finale LE!
29.07.2010.
Beograd
Dzooo
#223 Posted : Thursday, March 04, 2010 2:43:17 PM

iance je od francuske pa do sada odigrao otprilike 2 i po utakmice za reprezentaciju
kratke su nam noci, dugi su nam dani, DEREMO SE PIJANI JOS UVEK NA MARAKANI!

Skoro svakog dana sanjam te, Moj je zivot tuzan bez tebe, Sve na svetu meni bila si, Budi opet PRVA ZVEZDO LJUBAVI

ADZICU ODLAZI! BREEE
BARI91
#224 Posted : Friday, March 05, 2010 2:59:48 PM
Rank: Навучен

Meni nije jasno sta rade rukavina i radosav na spisku za reprezentaciju.??? Ne vidim zasto bi rukavina imao rezervisano mesto u repki, a recimo basta ne. Basta bar igra za prvoligaski klub u jacoj ligi. A pre njih obojice ninkov. Ninkov je za rukavinu, dani alves glavom i bradom...lolol I onako pored ivanovica, niko nece ni prici poziciji startnog desnog beka, ali jedini drugi desni bek koji ima adekvatan kvalitet za reprezentaciju je ninkov.
A tek ovaj radosav, sta reci o njegovom pozivanju u reprezentaciju...nidje veze...lolol Sto je najgore od svega, vec decko nakupi 5 meceva za repku. U cemu je razlika izmedju radosava i gume, ili radosava i milovanovica...isti tip pajsera...lolol
Dobro, sta da se radi... Posto je reprezentacija trenutno sastavljena od 9 zvezdasa, 10 neutralnih(vojvodina, ofk...) i 4 grobarcica...kapiram da antic drzi ova dva retarda u reprezentaciji, da bi se nasao i po neki grobar na spisku...lolol
Sto se tice Milijasa i Kuzmanovica, stvar je ukusa ko treba da bude u startnoj. Ne treba ih porediti, jer su drugaciji tip igraca. Po meni je Milijas korisniji za reprezentaciju u ovom trenutku, a mislim i da deki najbolje funkcionise sa mikijem u paru.
Da se ja pitam, za mene postoji samo jedan covek koji moze da bude sesta zvezdina zvezda. Covek koji je najvise zasluzio, po onome sto je dao Zvezdi da dobije to priznanje. Da damo malo statistike, za neupucene. Ubedljivo najbolji strelac u istoriji zvezde. Najbolji stelac u kupu sampiona u istoriji zvezde. U prve dve sezone zvezdinog ucestvovanja u Kes-u, samo je legendarni Alfredo di Stefano dao vise golova od njega (u te dve sezone). Najbolji strelac u prvenstvu u istoriji zvezde. Kao kapiten reprezentacije odabran u idealan sastav evropskog prvenstva 1960. godine, iste godine kao kapiten uzeo olimpijsko zlato. U Crvenoj Zvezdi odigrao neverovatnih 15 sezona. Na 33 utakmice za reprezentaciju dao cak 26 golova. Njegovo ime je BORA KOSTIC. Svako drugo ime pored njegovog izgleda smesno.

BORA KOSTIC ZVEZDINA LEGENDA I ZVEZDINA ZVEZDA!

Rizleyy
#225 Posted : Friday, March 05, 2010 4:09:26 PM

Dzooo wrote:
jel moze neko samo da mi iskreno i tacno kaze vezano za drugi gol...da li se lopta odbila od lekica ili od igraca azira...gledam snimak i ne mogu da procenim a kladio sam se sa drugom pa mi je bitno stidan

inace tu grupu na fejsu ne mogu da nadjem

Pazi ´vako, moju teoriju... Lekic je sam povukao posle centarsuta dvojicu, trojicu igraca!!! I posto je video da je ovaj sam, fantasticno je ledjima vratio onome... Dakle moja varijanta pokazuje da Lekic ima mogucnost da fantasticno proigra igraca ledjima ;)

adasevic wrote:
Milijasomrscima mogu samo da kazem - gledajte i placite Травка/:

Kad je igrao za Zvezdu, mnogi su pametovali da igra samo da bi se prodao. Sada nema tog izgovora, pa sepljuje na slepo.

Antic je pokazao da zna znanje, a Miki je bitan sraf njegove masinerije. Dakle Milijas in, Kuzma i ostali ce morati malo da popricekaju jer takvu levicu ko Miki nema niko hlop

Placem od srece kad vidim da postoji neko ko se slaze samnom :)

Svi koji su protiv Milijasa i Lekica ... mrs Травка/:
"Brian Brendell" wrote:

Issah u sred ramazana trči bolje od Milovanovića i Koromana zajedno.

Dzooo
#226 Posted : Friday, March 05, 2010 4:13:23 PM

ti se zajebavas a ja se ozb kladio sa ortakom :D

inace rukavina smradina verovatno ima prednost zbog toga sto je navodno prosao mladje selkecije srbije...a to dali je redovan u klubu i i kojoj ligi igra to je vidim naticu nebitno! sramota!

Skoro svakog dana sanjam te, Moj je zivot tuzan bez tebe, Sve na svetu meni bila si, Budi opet PRVA ZVEZDO LJUBAVI

ADZICU ODLAZI! BREEE
miami vice
#227 Posted : Friday, March 05, 2010 6:33:41 PM

Dzooo wrote:
ti se zajebavas a ja se ozb kladio sa ortakom :D

inace rukavina smradina verovatno ima prednost zbog toga sto je navodno prosao mladje selkecije srbije...a to dali je redovan u klubu i i kojoj ligi igra to je vidim naticu nebitno! sramota!

Rupavina je skrenuo Toletu i Anticu paznju na Subotica koji nisu imali pojma za njega. Pocelo je interesovanje za Nevena na vreme, tako da Nemci i USA nisu imali sanse (doduse Nemci ga nikako ne bi dobili). Verovatno je taj podatak odlucujuci kada je u pitanju Rupavinino obitavanje na rezervnom desnom beku. Inace, i ja smatram da postoje barem trojica koji su kvalitetniji od njega...
Adzic - SD
Kratko - direktor omladinske skole
Guma - plej

Stop mediokritetima u Zvezdi!

Ja:
Mene Marakana nece vidjati, dok god Guma bude nosio Zvezdin dres, pa makar igrali finale LE!
29.07.2010.
Beograd
shomy_pzg
#228 Posted : Tuesday, March 09, 2010 9:18:47 AM

Србија ће у јуну у Чикагу, односно Фениксу одриграти 2 пријатељске утакмице, против САД-а и Мексика.
Вилота, издржи!
Rizleyy
#229 Posted : Tuesday, March 09, 2010 12:32:42 PM

zar se ne igra bre s.prvenstvo u junu :S
negooo, kad se igra bese sa japanom, rece antic da ce samo pozvati ljude iz nase lige, eto prilike za pajuu Травка/:
"Brian Brendell" wrote:

ucz
#230 Posted : Tuesday, March 09, 2010 6:16:44 PM

Umirem od zelje,da vidim ko ce biti na spisku za taj mec...
Ovo je pitanje života i smrti, i ove reke krvi pustili ste prvi.Sateran u ćošak ja nemam izbor drugi, svestan sam da gubim, ali biće vaših žrtvi.
shomy_pzg
#231 Posted : Tuesday, March 09, 2010 6:54:34 PM

Знам да се у јуну игра СП, verovatno се мисли на јун следеће године.

http://www.sportske.net/...te-za-ameriku-16634.html
Вилота, издржи!
Rizleyy
#232 Posted : Tuesday, March 09, 2010 7:36:50 PM

onaj link od somija wrote:
Još jedan od razloga zbog kojih je Srbija insistirala da ne igra u junu 2011. je planirana turneja po Severnoj Americi. „Orlovi“ bi trebalo da naredne godine odigraju dva meča, a s obzirom na broj naših iseljenika, to bi trebalo da bude pravi spektakl.

"Brian Brendell" wrote:

Crveni General
#233 Posted : Monday, March 29, 2010 6:09:22 PM

Trener Javora Radovan Ćurčić odredio je spisak fudbalera Superlige koji će 7. aprila u Osaki igrati prijateljski meč sa selekcijom Japana.

Selektor fudbalske reprezentacije Radomir Antić ovlastio je Ćurčića da napravi izbor superligaških fudbalera za susret sa Japanom. U timu najviše ima fudbalera Partizana, šestorica, iz Crvene zvezde su pozvana trojica, a iz Vojvodine četvorica.

Na Ćurčićevom spisku nalaze se:

Golmani: Željko Brkić (Vojvodina), Milan Jovanić (Spartak Zlatibor voda Subotica).

Odbrana: Pavle Ninkov, Milan Vilotić (Crvena zvezda), Miroslav Vulićević (Vojvodina), Vojislav Stanković, Marko Lomić (Partizan), Milovan Milović (Javor).

Sredina terena: Radosav Petrović , Ljubomir Fejsa, Nemanja Tomić, Aleksandar Davidov (Partizan), Nikola Mitrović (Napredak), Nikola Beljić (OFK Beograd), Dušan Tadić (Vojvodina).

Napad: Dejan Lekić (Crvena zvezda), Dragan Mrđa (Vojvodina), Andrija Kaluđerović (Rad).

Prijateljski meč selekcije Superlige Srbije sa reprezentacijom Japana igraće se sedmog aprila u Osaki.

izvor b92

Zamo mi je sto Stameni nije na spisku
Samo niko da se ne povredi od nasih
tsva
#234 Posted : Monday, March 29, 2010 8:14:47 PM
Rank: Звезда му је живот

nije trebao da zove Lekica, Vilotica i Ninkova. Dzaba ce da se umaraju na putu. Bolje bi bilo da ostanu kod kuce. I onako im Tole nece dati da igraju.
tema - rad uprave

strana 268 - na vrhu

datum 21/7/2010
Crveni General
#235 Posted : Monday, March 29, 2010 9:51:26 PM

i da ne igraju ok.onda ce neko od tih 6 glodara da igra i mozda se povrediti 11
Dzooo
#236 Posted : Wednesday, April 07, 2010 11:19:43 AM

protiv dzapaneza u prvoj postavi Ninkov i Lekic

ADZICU ODLAZI! BREEE
pera_93
#237 Posted : Wednesday, April 07, 2010 11:20:46 AM

NEMA VILOTICA U 11, A Igra onaj stankovic iz partizana i onaj celavi bivsi grobar iz javora zajedno sa njim!!!!Ovo je strasno.Necu da gledam ovo breopis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre
АЏИЋУ, МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ ! ! !

Далибор
#238 Posted : Wednesday, April 07, 2010 11:26:43 AM

pera_93 wrote:
NEMA VILOTICA U 11, A Igra onaj stankovic iz partizana i onaj celavi bivsi grobar iz javora zajedno sa njim!!!!Ovo je strasno.Necu da gledam ovo breopis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre opis nase igre

Vilotic se zalio na povredu juce

verovatno zato ne igra
Dzooo
#239 Posted : Wednesday, April 07, 2010 11:31:12 AM

kakav je slepac onaj mrdja...neverovatno sta je omasio...nine mu je dao loptu kao na tacnu

ADZICU ODLAZI! BREEE
greskac
#240 Posted : Wednesday, April 07, 2010 12:13:20 PM

Users browsing this topic
Guest
14 Pages «<1011121314>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

SoClean Theme By Jaben Cargman (Tiny Gecko)